Ιστορικό

Μια φορά κι έναν καιρό ο Γιώργος πήγε να ζήσει στο Παρίσι. Εκεί, σ’ αυτήν τη μαγική πόλη γνωρίστηκε με την Polly Maggoo και αποφάσισε να μείνει για πάντα εκεί. 

Μετά γνώρισε τα bistrot της πόλης και αποφάσισε να πάει σε ένα μεγάααλο σχολείο να μάθει τα μυστικά της γαλλικής κουζίνας. Ήταν τυχερός και συνάντησε πολλούς καλούς δασκάλους που ήταν αυστηροί αλλά του δίδαξαν πολλά…

Μετά από χρόνια που του έλειπε το σπίτι του αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του και η Polly Maggoo τον ακολούθησε. 

Εκεί βρήκαν μια γειτονιά, το Μεταξουργείο που τους θύμισε κάτι από τις γειτονιές του Παρισιού, τη Belleville, το Butte aux cailles, τη La Villette… Η Polly Maggoo ήθελε να μείνει εκεί και να γνωρίσει κόσμο πολύ, γιατί αγαπούσε τον κόσμο. 

Έτσι τώρα, ο Γιώργος μαγειρεύει σ’αυτό το bistrot από το 2009 και η Polly είναι πάντα εκεί και τον κοιτάει και θυμάται και νοσταλγεί. 

Και παρόλο που τώρα άλλαξαν λίγο τα πράγματα σε αυτή την καινούρια χώρα που έχει έρθει δεν θέλει να φύγει γιατί το αγάπησε το Μεταξουργείο, και την Αθήνα και όλον αυτόν τον κόσμο που έρχεται να τη δει και να δοκιμάσει τα φαγητά του Γιώργου.

Η ιστορία αυτή συνεχίζεται μέχρι σήμερα με γεύσεις, εικόνες, μουσικές και καλή, πολύ καλή διάθεση. Και όπως λένε και τα παραμύθια, έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn