O Chef

Γιώργος Ηλιού - Chef του Polly Maggoo

O chef Γιώργος Ηλιού γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Το 1998 ταξίδεψε στο Παρίσι με σκοπό να μάθει τη μαγειρική τέχνη.

Πήρε το δίπλωμα μαγειρικής, CAP de Cuisine στη σχολή ECOLE FERRANDI (École Supérieure de Cuisine Française), στο Παρίσι και παρακολούθησε κύκλους μαθημάτων σχετικά με το Marketing και Management εστιατορίου στην ίδια σχολή.

Μαθήτευσε, εργαζόμενος κοντά σε μεγάλους σεφ όπως ο THIERRY BRETON, restaurant ‘chez Michel και ο BERNARD LOISEAU, restaurant ‘Tante Marguerite’.

Το 2004 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάστηκε σε εστιατόρια, σκάφη και ως Private chef με ειδίκευση στην προετοιμασία θεραπευτικών και ενεργειακών διατροφών.

Το 2009 άνοιξε το γαλλικό bistrot Polly Maggoo στο Μεταξουργείο όπου και δημιουργεί μέχρι σήμερα.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn